طرز تهیه جوجه کباب تابه ای | دستور پخت جوجه کباب تابه ای | روش تهیه جوجه کباب تابه ای | آموزش درست کردن جوجه کباب تابه ای | جوجه کباب تابه ای خوشمزه | جوجه کباب تابه ای مخصوص | عکس جوجه کباب تابه ای | جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه و دستور پخت جوجه کباب تابه ای

آشپزخونه:

مواد لازم جوجه کباب تابه ای :

سینه مرغ یک عدد
سویا سس سه قاشق سوپخوری
آبلیمو سه قاشق سوپخوری
زنجبیل یک قاشق مربا‌خوری
زرده تخم‌مرغ دو عدد
زعفران دم‌کرده به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای :

سینه مرغ را عمودی و به ضخامت یک سانتی‌متر برش می‌زنیم. سپس همه مواد بجز زرده‌ها را با هم مخلوط کرده و مرغ را به مدت 6 الی 12 ساعت در این سس استراحت می‌دهیم بعد از این مدت گوشت‌ها را به سیخ کشیده و هر دو طرفشان را زرده تخم‌مرغ زده و در تابه تفلون با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.

(می‌توانید در قسمت ته و سر سیخ‌ها از مواد دلخواه مانند؛ قارچ، سیب‌زمینی، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌ فرنگی و... استفاده کنید.)