طرز تهیه گشنیز ماهی | دستور پخت گشنیز ماهی | روش تهیه گشنیز ماهی | آموزش درست کردن گشنیز ماهی | گشنیز ماهی مخصوص | گشنیز ماهی خوشمزه | عکس گشنیز ماهی | گشنیز ماهی
آشپزخونه:
مواد لازم گشنیز ماهی :
شیر ماهی: 1 کیلوگرم
فلفل سیاه: 1 قاشق مرباخوری
پودر زیره: نصف قاشق چایخـوری
پودر زنجــبیل: 1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز: 1 قاشق چایخوی
پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام: 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
گوجه فرنگی بزرگ: 4 عدد
آبلیمو
گشنیز ساطوری خرد شده: 1 پیمانه
روغن و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه گشنیز ماهی :
ماهیها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویهها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال میگذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و آبلیمو را به ماهی اضافه کرده،بعد در تابهای مناسب روغن ریخته و ماهیها را در آن سرخ میکنیم.
گوجه فرنگیها را پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و به همراه نیمی ازگشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ میکنیم. در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را میافزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.