طرز تهیه خوراک بادمجان و گوشت کبابی | دستور پخت خوراک بادمجان و گوشت کبابی | روش تهیه خوراک بادمجان و گوشت کبابی | آموزش درست کردن خوراک بادمجان و گوشت کبابی | خوراک بادمجان و گوشت کبابی خوشمزه | خوراک بادمجان و گوشت کبابی مخصوص | عکس خوراک بادمجان و گوشت کبابی | خوراک بادمجان و گوشت کبابی

طرز تهیه و دستور پخت خوراک بادمجان و گوشت کبابی

آشپزخونه:

مواد لازم خوراک بادمجان و گوشت کبابی :

گوشت بره 500 گرم

پودر رازیانه نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز خرد شده نصف قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

بادمجان متوسط دو عدد  

روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری

برگ‌های تازه ریحان 3 قاشق غذاخوری

نان تست 4 عدد

 پنیر فتا 1/4 پیمانه

لیمو ترش یک عدد

طرز تهیه خوراک بادمجان و گوشت کبابی :

سیخ‌های چوبی را در آب قرار دهید تا خیس شوند. گوشت‌های فیله بره را نیز به مکعب‌های دو سانتی‌متری برش دهید. درون یک کاسه به آنها، نمک، فلفل قرمز خرد شده و پودر رازیانه بزنید و با دست ورز دهید تا به همه جای گوشت‌ها برسد. بادمجان‌ها را از طول به ورقه‌های نازک برش دهید. روی آنها نمک بپاشید و داخل دستمال کاغذی حوله‌ای بگذارید تا تلخی آنها گرفته شوند. 20 دقیقه بگذارید بمانند.

در این فاصله، کباب‌پز را روشن کنید. در یک کاسه، نعنا، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و نوک انگشت نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید. روی بادمجان‌ها روغن زیتون بمالید. روی نان‌ها نیز روغن زیتون بمالید و کنار بگذارید.گوشتها رابه سیخ بکشید. آنها را به همراه بادمجان و نان‌ها روی کباب‌پز بگذارید.آنها را مرتب برگردانید تا همه جای گوشت‌ها به خوبی پخته شوند. 4 تا 6 لایه بادنجان را در هر بشقاب بچینید. روی آنها یک یا دو سیخ کباب بگذارید. روی آنها از سس نعنا بریزید و در آخر، فتاهای خرد شده را اضافه کنید. این غذا را با نان‌های تست شده، گرم و به همراه یک قاچ لیموترش سرو کنید.