طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی | دستور پخت دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی | روش تهیه دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی | آموزش درست کردن دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی | دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی مخصوص | دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی خوشمزه | عکس دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی | دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه و دستور پخت دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی

آشپزخونه:

مواد لازم دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی :

سیب زمینی یک کیلوگرم
سینه یا فیله مرغ 250 گرم
قارچ 200 گرم
پیاز داغ نصف پیمانه
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
جعفری خرد شده 4/1 پیمانه
تخم مرغ سه عدد
نمک، فلفل، ادویه و آرد سـوخـاری به میزان لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا و روغن به میزان لازم

طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی :

ابتدا سیب‌ زمینی‌ها را پخته، پوست کنده و رنده می‌کنیم. یک عدد تخم‌مرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و ادویه به سیب‌زمینی افزوده و مواد را ورز داده و کنار می‌گذاریم. سینه مرغ را نگینی خرد نموده و به همراه پیازداغ تفت می‌دهیم تا بپزد،سپس قارچ نگینی خرد شده و ادویه را به آن افزوده و تفت می‌دهیم. فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی را نیز به مواد افزوده، کاملا مواد را هم زده تا مخلوط شوند. حرارت را خاموش نموده و جعفری رابه مواد اضافه کرده و هم میزنیم. از مخلوط سیب‌زمینی به اندازه یک توپ کوچک جدا کرده، در دست پهن نموده، از مخلوط مرغ و قارچ در میان آن می‌گذاریم، کمی پنیر پیتزا روی موادریخته و دلمه را جمع می‌کنیم تا مواد میانی مشخص نباشد. حالا دلمه‌ها را ابتدا در آرد سوخاری غلتانده، دو عدد تخم‌مرغ را با چنگال زده، دلمه‌ها را در تخم‌مرغ فرو برده، مجددا در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم.