طرز تهیه بادمجان چینی | دستور پخت بادمجان چینی | روش تهیه بادمجان چینی | آموزش درست کردن بادمجان چینی | بادمجان چینی خوشمزه | عکس بادمجان چینی | بادمجان چینی

طرز تهیه و دستور پخت بادمجان چینی

آشپزخونه:

مواد لازم بادمجان چینی:

بادمجان یک کیلوگرم
گوشت چرخ‌ کرده 300 گرم
پیاز دو عدد
زرشک 100 گرم
قارچ 200 گرم
ادویه
، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کاری قاشق مرباخوری
پودر لیمو عمانی قاشق مرباخوری
رب گوجه‌فرنگی، پنیرپیتزا و پودرسیر به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان چینی :

بادمجان را پوست گرفته و از وسط برش می‌زنیم. سپس در تابه که کمی روغن و  لیوان آب ریخته‌ایم بادمجان را می‌پزیم.

گوشت چرخ‌کرده‌ را با پیاز تفت می‌دهیم سپس  نمک، فلفل، زردچوبه، کاری، پودرلیموعمانی و پودرسیر اضافه می‌کنیم آن‌گاه قارچ نگینی خرد شده را به همراه زرشک اضافه می‌کنیم پس از سرخ شدن دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی می‌افزاییم و پس از مخلوط شدن مواد، خوب می‌پزیم.

در این لحظه مواد پخته شده را در شکم بادمجان پر می‌کنیم بعد پنیر پیتزا را روی مواد می‌ریزیم و پنج دقیقه در فر یا مایکروفر قرار می دهیم.

بادمجان را در روغن زیاد سرخ نکنید کمی روغن اضافه کنید و فقط در قابلمه یا تابه را ببندید تا خوب پخته شود. این غذا را با نخود فرنگی و ذرت و شوید تزئین کنید.