طرز تهیه دلمه سوسیس و آلو | دستور پخت دلمه سوسیس و آلو | روش تهیه دلمه سوسیس و آلو | آموزش درست کردن دلمه سوسیس و آلو | دلمه سوسیس و آلو خوشمزه | عکس دلمه سوسیس و آلو | دلمه سوسیس و آلو

طرز تهیه و دستور پخت دلمه سوسیس و آلو

آشپزخونه:

مواد لازم دلمه سوسیس و آلو :

برای چهار نفر

سوسیس گوشت دودی هشت عدد
سس خردل دو قاشق غذاخوری
آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده) 24 عدد
ژامبون گوشت هشت ورق
کره نرم شده یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه دلمه سوسیس و آلو:

سوسیس‌ها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف بدهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود. داخل شکاف سوسیس‌ها را سس خردل بمالید و درون هر یک، سه عدد آلو قرار دهید.

دور سوسیس‌های پر شده را با ورقه‌های ژامبون بپیچید و محکم کنید. برای محکم‌تر شدن می‌توانید دور دلمه‌ها را با نخ تمیزی محکم کنید.

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 260 درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود، اطراف سوسیس‌ها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید. سینی را به مدت 15 الی 18 دقیقه یا تا زمانی که دلمه‌های سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید.