طرز تهیه دلمه لواش | دستور پخت دلمه لواش | روش تهیه دلمه لواش | آموزش درست کردن دلمه لواش | دلمه لواش خوشمزه | عکس دلمه لواش | دلمه لواش

طرز تهیه و دستور پخت دلمه لواش

آشپزخونه:
مواد لازم دلمه لواش :

برنج یک پیمانه
لوبیا چیتی یک پیمانه
گوشت چرخ‌کرده 250 گرم
پنیر پیتزا 200 گرم
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی رنده شده یک پیمانه
پیاز متوسط یک عدد
نان لواش به تعداد لازم
روغن‌ مایع به میزان لازم
نمک و فلفل‌قرمز به میزان لازم

طرز تهیه دلمه لواش :

برنج را به مدت یک ساعت خیس کرده به همراه دو لیوان آب، یک قاشق روغن، جعفری خرد شده، مقداری نمک وگوجه فرنگی رنده شده روی حرارت بگذارید تا پخته شود و به صورت کته دربیاید. لوبیاچیتی را از 12 ساعت قبل، خیس کرده و با یک لیوان آب بپزید. پس از پخته شدن با برنج کته شده مخلوط کنید، این غذا دارای طعم تند است. در صورت دلخواه فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده در روغن تفت دهید و به مخلوط کته و لوبیا اضافه کنید.

نکته :می‌توان به جای گوشت‌ چرخ‌کرده از نصف سینه مرغ خرد شده استفاده کرد به این ترتیب که سینه مرغ ریز شده را با پیاز نگینی خرد شده تفت دهید.نان‌های لواش را در اندازه 20×25 برش بزنید و از مخلوط آماده شده دو قاشق غذاخوری در بین نان قرار دهید، نان را لوله کنید، وقتی همه نان‌ها آماده شدند در یک ظرف بچینید. سطح آن را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید و در فری که از قبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.