طرز تهیه پیتزا بادمجان | دستور پخت پیتزا بادمجان | روش تهیه پخت پیتزا بادمجان | آموزش درست کردن پیتزا بادمجان | طرز تهیه و دستور پخت پیتزا بادمجان خوشمزه | عکس پیتزا بادمجان | پیتزا بادمجان

طرز تهیه و دستور پخت پیتزا بادمجان

آشپزخونه:

مواد لازم پیتزا بادمجان :

 خمیر پیتزا یا خمیر باگت یک چانه
 سوسیس پنج عدد
 بادمجان دو عدد
 جعفری خردشده دو قاشق سوپ خوری
 گوجه‌ فرنگی گیلاسی(مینیاتوری) و کنجد به میزان لازم
 زرده تخم‌ مرغ یک عدد
 پنیر پیتزا پنج قاشق غذاخوری
 سس هزار جزیره دو قاشق غذاخوری
 سس خردل یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیتزا بادمجان :

ابتدا خمیر پیتزا را پهن می‌کنیم و در قالب مورد نظر قرار می‌دهیم و روی آن را سس هزارجزیره ریخته و آن را پخش می‌کنیم و بادمجان‌های از قبل سرخ شده را می‌چینیم و کمی پنیر ریخته و بعد سوسیس، دوباره پنیر و جعفری روی آن سس خردل و گوجه‌ فرنگی‌ها را می‌چینیم و دوباره پنیر می‌ریزیم و روی آن را با بقیه خمیر مانند حصیر می‌بندیم. روی خمیر زرده تخم‌مرغ زده و کنجد می‌ریزیم. سپس به مدت 20 دقیقه با حرارت 170درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌دهیم تا طلایی شود.