طرز تهیه کباب تابه ای سیخی | دستور پخت کباب تابه ای سیخی | روش تهیه کباب تابه ای سیخی | آموزش درست کردن کباب تابه ای سیخی | کباب تابه ای سیخی خوشمزه | عکس کباب تابه ای سیخی | کباب تابه ای سیخی
آشپزخونه:
مواد لازم کباب تابه ای سیخی :
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
فلفل, زرچوبه, نمک, زعفران به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
جعفری خرد شده 1 قاشق چایخوری
کره 1 قاشق
طرز تهیه کباب تابه ای سیخی :
ابتدا پیاز را به اندازه متوسط رنده می کنیم و گوشت را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران و جعفری مخلوط می کنیم.
سپس مواد را توسط سیخ های چوبی سیخ می کنیم. دقت نمایید اندازه سیخ ها با تابه مطابقت داشته باشد. در تابه ای نچسب مقدار کمی روغن و کره می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چینیم و کمی سرخ می نماییم.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم . گوجه ها و فلفل دلمه ای را روی کبابها یا کنارشان میگذاریم.
سپس رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق روی تمام قسمت تابه میریزیم و شعله را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد.