طرز تهیه کباب لقمه | دستور پخت کباب لقمه | روش تهیه کباب لقمه ای | آموزش درست کردن کباب لقمه | کباب لقمه ای خوشمزه | عکس کباب لقمه | کباب لقمه ای | کباب لقمه

طرز تهیه و دستور پخت کباب لقمه

آشپزخونه:

مواد لازم کباب لقمه :

گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 600 گرم
پیاز 200 گرم
نمک یک قاشق مرباخوری
جوش‌شیرین نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب لقمه :

ابتدا پیاز را رنده کرده و در صافی ریخته و کمی‌ آب آن را می‌گیریم. بعد با گوشت چرخ‌ شده و نمک به مدت ده دقیقه ورز می‌دهیم. جوش‌شیرین را نیز در همین موقع اضافه کرده و ورز دادن را ادامه می‌دهیم.

به اندازه یک نارنگی از گوشت را برداشته و به سیخ می‌کشیم و صاف می‌کنیم. بعد با دو انگشت به صورت لقمه‌ای آن را شکل داده و سر و ته گوشت را هم با دست به سیخ می‌چسبانیم. برای کباب‌شدن روی آتش ابتدا یک طرف آن را می‌گذاریم تا مقدار کمی بپزد در این لحظه آن را سریع پشت و رو می‌کنیم بعد با حرارت ملایم می‌پزیم تا مغزپخت شود. سپس گوجه‌ها را هم به سیخ کشیده و کباب می‌کنیم

نکته سلامتی: جوش شیرین برای بدن مضر است.