طرز تهیه کباب چیکن ساتای | دستور پخت کباب چیکن ساتای | روش تهیه کباب چیکن ساتای | آموزش درست کردن کباب چیکن ساتای | کباب چیکن ساتای مخصوص | کباب چیکن ساتای خوشمزه | عکس کباب چیکن ساتای | کباب چیکن ساتای

طرز تهیه و دستور پخت کباب چیکن ساتای

آشپزخونه:

کباب سینه مرغ ساتای یا چیکن ساتای یک غذای تایلندی بوده که درنوع خودبسیار لذیذ می باشد. این کباب را میتوان در کنار آنانس کبابی سرو نمود که به آن chicken satay pineapple هم میگویند.

مواد لازم کباب چیکن ساتای :

    خامه ترش  2/3 پیمانه
    ریحان تازه دو قاشق غذاخوری
    شکر قهوه‌ای 1 قاشق غذاخوری
    کره آب شده 1 قاشق غذاخوری
    ادویه تایلندی 1 قاشق چایخوری
    سیر رنده شده  1 حبه
    آناناس تازه 1 عدد
    روغن به میزان لازم
    سینه مرغ بدون استخوان 450 گرم
    برنج پخته شده 2 پیمانه
    فلفل قرمز تازه

طرز تهیه کباب چیکن ساتای :

برای تهیه سس تایلندی مخصوص این کباب، در یک کاسه کوچک، خامه ترش، ریحان تازه خرد شده، شکر قهوه‌ای، کره، ادویه تایلندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سر و ته آناناس را بگیرید. آن را از وسط دو نیم کنید و نیمه‌ها را به برش‌های کوچک تقسیم کند. روی آنها روغن بمالید و کنار بگذارید.
مرغ‌ها را خرد کنید و آنها را به سیخ‌های چوبی بکشید.
برای کباب کردن، کباب‌پز را با حرارت ملایم روشن کنید. مرغ‌ها را 10 تا 12 دقیقه روی آن کباب کنید تا کاملا مغزپخت شوند. البته باید در میانه مراحل پخت، روی هر دو طرف آنها سس بمالید.
آناناس‌ها را نیز 6 تا 8 دقیقه کباب کنید.
آنها را روی برنج پخته شده قرار دهید و سرو کنید. می‌توانیذ با فلفل قرمز و ریحان خرد شده تازه نیز روی آنها را تزئین کنید.