طرز تهیه پیتزا بیف بروکلی | روش تهیه پیتزا بیف بروکلی | دستور پخت پیتزا بیف بروکلی | آموزش درست کردن پیتزا بیف بروکلی | پیتزا بیف بروکلی خوشمزه | عکس پیتزا بیف بروکلی | پیتزا بیف بروکلی

طرز تهیه پیتزا بیف بروکلی

آشپزخونه:

مواد لازم بیف بروکلی :

فیله گوساله 100 گرم
کلم بروکلی 50 گرم
روغن 30 گرم
پیاز کوچک یک عدد
سیر دو حبه
سس سویا به میزان لازم
خمیر پیتزا یک بسته
پنیر گودا 100 گرم

طرز تهیه بیف بروکلی :

ابتدا روغن را در داخل ماهیتابه داغ کرده و پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شود. فیله گوساله را که ورقه‌ای خرد شده است داخل آن ریخته و تفت می‌دهیم، بعد از کمی تفت دادن کلم بروکلی را به آن اضافه و سپس به مقدار لازم سس سویا به آن اضافه می‌کنیم و آنها را با هم تفت می‌دهیم.

بعد از سرخ شدن، همه مواد را روی خمیر پیتزا ریخته و پهن می‌کنیم و روی آن پنیر گودای رنده شده می‌ریزیم و داخل فر که با درجه حرارت 220 سانتی‌گراد گرم شده است، به مدت 30 دقیقه می‌پزیم.