طرز تهیه گشنیز ماهی | دستور پخت گشنیز ماهی | روش تهیه گشنیز ماهی | آموزش درست کردن گشنیز ماهی | گشنیز ماهی مخصوص | گشنیز ماهی خوشمزه | عکس گشنیز ماهی | گشنیز ماهی

طرز تهیه و دستور پخت گشنیز ماهی

آشپزخونه:

مواد لازم گشنیز ماهی :

    شیر ماهی: 1 کیلوگرم
    فلفل سیاه: 1 قاشق مرباخوری
    پودر زیره: نصف قاشق چایخـوری
    پودر زنجــبیل: 1 قاشق چایخوری
    پودر گشنیز: 1 قاشق چایخوی
    پودر سیر و فلفل قرمز از هر کدام: 1 قاشق چایخوری
    روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
    سیر: 2 حبه
    گوجه فرنگی بزرگ: 4 عدد
    آبلیمو
    گشنیز ساطوری خرد شده: 1 پیمانه
    روغن و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه گشنیز ماهی :

ماهی‌ها را به صورت مکعبی خرد کرده، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. یک ربع قبل از پخت، نمک و  آبلیمو را به ماهی اضافه کرده،بعد در تابه‌ای مناسب روغن ریخته و ماهی‌ها را در آن سرخ می‌کنیم.

گوجه‌ فرنگی‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد می‌کنیم و به همراه نیمی ازگشنیز به ماهی افزوده و به مدت ده دقیقه سرخ می‌کنیم. در هنگام سرو مابقی گشنیز و آبلیمو را می‌افزاییم.گشنیز ماهی با پلو و یا بدون پلو قابل سرو می باشد.